Ons team

Hoewel niets een persoonlijke handdruk kan overtreffen stellen we ons graag aan u voor.

Klik op één van onze kopstukken om zijn complete doopceel te lichten.

Piet_BuwaldaPiet Buwalda

Managing Partner

Startte zijn commerciële loopbaan als trainer bij een middelgroot trainingsbureau en klom daar al snel op tot unitmanager en uiteindelijk directeur. Was in de laatste hoedanigheid onder meer verantwoordelijk voor de organisatie van het jaarlijkse Foodseminar en mede-initiatiefnemer van het Indistributie-onderzoek. Besloot eind 1997 zijn ervaringen tot dan toe vorm te geven in een eigen bureau en richtte daartoe, samen met Geert Geerts, Zenith op. Biedt hoogwaardige kwaliteit en continuïteit door zich met een compact team van ervaren trainers voor de volle honderd procent in te zetten voor zijn klanten. Traint ook zelf fulltime en full-swing mee.

Sterke punten
Allround trainer die in principe alle Zenith-trajecten kan verzorgen. Voelt zich in sterke mate thuis op het snijvlak van training en consultancy en ondersteunt bedrijven bij het ontwikkelen van strategische trainingsconcepten voor met name salesvraagstukken. Denkt en werkt vanuit heldere structuren. Wordt ervaren als een krachtige en dynamische persoonlijkheid.

Persoonlijke missie
Het ontwikkelen en verzorgen van trainingen met impact wat betreft knowhow en zelfvertrouwen voor de deelnemers en qua rendement voor de organisatie.

Geert_GeertsGeert Geerts

Managing Partner

Nam in 1989 vanuit het onderwijs de overstap naar een organisatieadviesbureau, waar hij als projectmanager verantwoordelijk werd voor zowel marketing als sales. In 1993 volgde de overstap naar één van de grotere trainingbureaus van Nederland. Als senior unitmanager specialiseerde hij zich er op de terreinen veranderingsmanagement, menmanagement en accountmanagement. Om zijn ideeën omtrent het opleiden van mensen en de inbedding daarvan in organisaties optimaal vorm te kunnen geven, besloot hij eind 1997 samen met Piet Buwalda Zenith op te richten. Verzorgt commerciële en managementtrainingen in met name de profitsector. FMCG is zijn speerpuntbranche.

Sterke punten
Allround trainer met een resultaatgerichte en analytische blik. Benadert training als proces binnen de ontwikkeling van werknemers en organisaties. Is in staat deelnemers op een plezierige en verantwoorde wijze in de spiegel van het eigen functioneren te laten kijken.

Persoonlijke missie
Deelnemers helpen bij hun professionele ontwikkeling door kennis, inzicht en vaardigheden te leren omzetten naar operationeel werkgedrag. Trainingstrajecten ontwikkelen en verzorgen op een manier die passend is voor de trainee en profijtelijk voor de organisatie.

hans_wijlensHans Wijlens

Partner

Startte zijn loopbaan als sportdocent aan de Koninklijke Militaire Academie te Breda, waarna hij de overstap maakte naar commerciële functies binnen de farmaceutische industrie. De combinatie van didactische ambities en commerciële vaardigheden brachten hem in 2000 naar Zenith, waar hij zijn eigen specialisaties vond in het team van trainers. Alhoewel het zorgveld, zowel profit en non-profit, van huis uit zijn specifiek werkterrein is, is inmiddels ook de FMCG branche voor hem welbekend terrein.

Sterke punten
Behoudt oprecht ‘contact’ met iedere individuele deelnemer op basis van een confronterende maar ook altijd respectvolle trainingsstijl. Dit vanuit de overtuiging dat de mens zijn gedrag pas verandert als de noodzaak voor verandering daadwerkelijk wordt ingezien en ervaren. Vertaalt theorie op inzichtelijke wijze naar de professionele praktijk van de deelnemers.

Persoonlijke missie
Een gepassioneerde zoektocht naar wat in essentie belangrijk is voor de individuele deelnemer om te kunnen groeien in zijn functie. Is pas tevreden met een delighted customer.

Foto site2Henk Karssen

Partner

Is een toegewijde en ervaren professional die ruim 25 jaar, zowel aan retail- als industriezijde, commercieel werkzaam is geweest binnen FMCG (Fast Moving Consumer Goods). Zijn ruime carrière varieert van inkoper Schuitema – C1000 tot key accountmanager/commercieel manager bij onder meer multinationals als Sara Lee en Unilever. Vanuit zijn sterke inlevingsvermogen, communicatieve en sociale vaardigheden creëert hij draagvlak voor verandering en krijgt hij mensen in beweging. Dit, zonder daarbij de acceptatie te verliezen. De wens om zijn ervaring en praktijkkennis aan anderen over te dragen, zette hem op het spoor van Zenith, the negotiation company, waar hij als partner toetrad. Hij verzorgt commerciële trainingen in met name de FMCG sector.

Sterke punten
Een resultaatgerichte trainer met brede ervaring, die bij de deelnemers het vertrouwen creëert om de aangeleerde kennis, inzichten en vaardigheden daadwerkelijk in praktijk te brengen. Voelt zich in sterke mate thuis in het verzorgen van commerciële trainingen en commercieel advies. “Learning by doing” om de gewenste verandering(en) te bewerkstelligen, staat bij hem zeer hoog in het vaandel.

Persoonlijke missie

Deelnemers en organisaties helpen het verschil te maken. Dit, door het bieden van trainingen en advies gebaseerd op relevante praktijksituaties.