Zenith the Negotiation Company is een  succesvol, resultaatgericht trainingsbureau dat al bijna 20 jaar een vaste waarde vertegenwoordigd als partner in business voor met name de grotere profitorganisaties in Nederland.

We zijn gespecialiseerd in Sales en Onderhandeling gerelateerde trainingen zoals het Impact Verkoop model, Onderhandelen, Jaargesprekken en de F.M.C.G. Business Simulatie.

Ons team van deskundige en toegewijde trainers denkt en werkt altijd vanuit de wensen van de opdrachtgever. Betrokkenheid en enthousiasme staan daarbij voorop. Stuk voor stuk hebben onze trainers hun speerpuntbranches, waardoor zij uitmunten in branchespecifieke kennis van zaken en in staat zijn om kwalitatief maatwerk te leveren.

Onze trainingen zijn outputgericht. Wij hebben learning by doing hoog in ons vaandel staan en zijn gespecialiseerd in de vertaalslag van kennis naar operationele toepassing. De motivatie en het zelfvertrouwen van de trainees zijn hierbij cruciale factoren. Door onze jarenlange ervaring en hoge inzet kan de opdrachtgever rekenen op een optimaal rendement.